CarolineClaeys.be

Search
Close this search box.

Business coaching leverde niets op? Zo wel!

Ik heb zoveel geld uitgegeven aan een Business Coach om mijn bedrijf te laten groeien. Vandaag blijft het hard werken zonder echte resultaten te zien. Hoe kan dat nu?

Er is niks zo frustrerend als geen resultaten te zien na hard werk. Zeker wanneer er een stevig prijskaartje aan vast hing.

In deze video toon ik je hoe je toch nog aan die resultaten kan geraken.

Slechte investering

Mensen kloppen aan een Business Coach om hun bedrijf te laten versterken en te laten groeien. Daar krijgen ze dan het advies om de business die ze ooit zo goed kenden, helemaal overhoop te gooien. Extra kosten zijn daarbij niet ongewoon, om het meteen ook allemaal professioneel aan te pakken.

Gewapend met deze kennis en dit advies gaan ze aan de slag om het rond te maken. En dan, na maanden hard zwoegen komen ze heel vaak tot de vaststelling dat hun business nog steeds niet werkt. En als ze helemaal pech hebben, kunnen ze het geld er ook nooit meer uithalen.

Geen loser, wel slimmer

Om eerlijk te zijn, ik stond daar ook. Je voelt je gewoon bedrogen. Want niks van al die mooie beloftes lijken nog rechtop te staan. En vast ook wel een loser. Want ongetwijfeld iedereen in jouw omgeving had je gewaarschuwd over de hoge kostprijs en over hoe je dat er nooit zou kunnen uithalen. Alleen, jij zag het anders. Onthoud deze… 

Je bent geen loser. Integendeel. Je zag een probleem en je ondernam actie. Dat maakt jou slimmer dan 90% van de mensen. Toegegeven, het resultaat is nog niet wat je nodig hebt, maar daar ben je nu ook gewoon volop mee aan de slag.

De beste aanpak

Stop deze in je achterhoofd: 

Succes is niet te koop!

Er bestaat geen formule waar je zelf niet bij hoeft na te denken. Je koopt uiteindelijk advies. Succes komt er doordat jij het advies en de nieuwe inzichten gaat implementeren in jouw business. 

Langzame groei is daarbij eigenlijk de ideale aanpak. Op die manier heb je alle kansen om bij te sturen waar nodig en zo toch telkens weer next level te komen. 

En onthou: gras groeit ook niet sneller door aan te trekken.

Hoe haal je toch nog iets uit jouw investering?

Het beste wat je kan doen vandaag, is duidelijke prioriteiten stellen in jouw business.

Kies 1, maximum 2 topics waar je je de komende tijd op gaat focussen. De rest komt later wel. Dit laat je toe om echt helemaal tot in de puntjes alles te gaan uitwerken en waar nodig ook bijsturen.

Je zal ervan versteld staan hoe snel jouw vorige investering uiteindelijk toch wel zijn geld begint op te leveren. Trouwens, onderschat niet hoeveel kennis je vandaag al in jouw bezit hebt.

Hoofdzaak nu

Nu is het gewoon een kwestie van ervoor te zorgen dat je de juiste dingen op de juiste manier in jouw business gaat vastleggen.

 

Heb je helemaal geen idee hoe je daar weer mee aan de slag moet gaan? 

Dan kijken we samen hoe jij nog het maximum uit jouw investering kan halen. Met gegarandeerde resultaten. Tot binnenkort!

Business coaching leverde niks op? Zo wel!

Inhoudstafel

Krijg je graag toegang tot het extraatje dat bij dit artikel hoort?  Meld je dan nu aan voor de “Praktische Ondernemers Tips en Topics”.

Nuttig artikel? Deel het gerust met de hele wereld!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp