CarolineClaeys.be

Search
Close this search box.

Klaar voor helderheid en ondernemen met plezier?

Boek Jouw Strategie Gesprek

Heldere plannen, heldere doelen, heldere resultaten.

In deze strategiesessie kijken we:

- hoe je nu precies die doelen in de wereld zet
- waar het schoentje wringt
- en welke stukken prioriteit hebben

Boek meteen jouw strategiegesprek!

Klaar voor helderheid?

Ben jij klaar voor meer helderheid in jouw business? Dan is mijn gratis 1 op 1 ontknopingsgesprek echt iets voor jou! Met deze oplossing krijg jij de snelste degelijkste oplossing.

Animalibera.be - Ondernemen met plezier - Helderheid – Haalbaarheid – Plezier
Caroline Claeys - Foto

Over Caroline

Zot geval | Serie-oplosser | Optimist | Online Ondernemer 

Dat haar leven tot hiertoe geen walk in the park geweest is, had Caroline zelf tot voor kort niet door.  Als optimistische serie-oplosser vond ze telkens wel weer een oplossing om er uit te geraken. Zelfs toen ze een fysieke burn-out  combineerde met een dreigend faillissement vond ze snel een manier om het inkomen van haar bedrijf te verhogen door maximaal 10 uur per week te werken én de nodige mentale ondersteuning te geven aan haar kinderen en echtgenoot.

Caroline heeft een missie: ondernemers die hier rondlopen om mensen (en hun levens) hier te “verlichten” en problemen op te lossen – te ondersteunen om hun ding hier te doen. Op welke manier dan ook. Telkens weer zet ze al haar energie en creatieve kracht in om een uitweg te vinden en die ondernemers terug energie en vertrouwen te geven om het ook écht te gaan doen.

Ze mocht al meer dan 375  ondernemende mensen helpen om hun issues te identificeren én oplossingen te implementeren.

Daarnaast gebruikt ze haar 15 jaar ervaring als IT project manager en people change manager om mensen en ondernemingen te helpen hun ding in de wereld te zetten op een eenvoudige en plezierige manier.